Mushroom-Stuffed Potato Patties
TM6 TM5

Mushroom-Stuffed Potato Patties

3.6 (27 ocen)

Składniki

Potato Dough

  • 20 oz water
  • 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 large egg
  • 2 oz bread crumbs
    lub 2 oz panko bread crumbs
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Mushroom Filling

  • 2 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 5 oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    lub 5 oz fresh button mushrooms, sliced
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
    lub 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
  • 2 oz bread crumbs
  • vegetable oil, to fry
  • sour cream, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
944.7 kJ / 225.8 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
3.2 g
Sód
573.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy