Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
lub 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
lub 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
lub 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 573.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken and Bulgur Soup
40min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Grisons Barley Soup
55min
Rainbow Bowl
1h 15min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Potato Pancakes
45min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h