Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min