Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min