Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min