Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Cloud Eggs
20 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min