Urządzenia i Akcesoria
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
36 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min