Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 de sucre en poudre
-
1 œuf entier
-
3 jaunes d'œufs
-
160 g de cidre brut
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
16 g
Kalorie
2149 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Real thing
10 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon
15 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sabayon sucré
30 min
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Sabayon anisé
15 min
Sabayon
15 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min