Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 de sucre en poudre
-
1 œuf entier
-
3 jaunes d'œufs
-
160 g de cidre brut
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
16 g
Kalorie
2149 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon
15 min
Advocaat maison
10 min
Liqueur de barre chocolatée
15 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon sucré
30 min
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Sabayon au citron
15 min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 godz.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Sabayon anisé
15 min
Confiture de vin aux épices
12 godz.
Crème d'endive au colombo
30 min