Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Soufflés à la faisselle
12sa 30 dk
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2u. 45min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sabayon sucré
30min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au citron
15min
Sabayon
15min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15 min