Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 de sucre en poudre
-
1 œuf entier
-
3 jaunes d'œufs
-
160 g de cidre brut
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
16 g
Kalorie
2149 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon classique
15min
Poires au vin rouge
3h 20min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon sucré
30min
Sabayon au citron
15min
Gratin de raisin en sabayon
20min
Emulsion d'ananas
15min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon
15min
Soupe de poire au vin rouge
20min