Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon au citron
15 Min
Tarte à la roquette
Keine Bewertungen
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Keine Bewertungen
Sabayon anisé
15 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Sabayon
15 Min
Sabayon aux raisins
15 Min
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Crème anglaise à l'orange
1h