Urządzenia i Akcesoria
Sabayon anisé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
75 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
15 g de pastis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
410.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tarte à la fleur d'oranger
2 godz.
Sabayon sucré
30 min
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Sabayon au citron
15 min
Sabayon au cidre
15 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 godz.
Vinaigrette au wasabi
5 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 min
Amandine à la cerise
2 godz.
Amaretti aux abricots
30 min
Crème anglaise à l'orange
1 godz.