Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 15 g de pastis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410.7 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Chutney d'abricots
4 Std.
Pâté en croûte
10 Std.
Sabayon au vouvray
15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Sabayon
15 Min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Sorbet poivron rouge
3sa
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 dk