Urządzenia i Akcesoria
Sabayon anisé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
75 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
15 g de pastis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
410.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Risotto safrané à la pêche
40 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sorbet poivron rouge
3 godz.
Mug cake au whisky et au café
20 min
Sabayon au citron
15 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Le merveilleux
3 godz. 40 min
Granité citron vert et thym
3 godz. 10 min
Pesto persan
10 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 godz. 10 min