Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 15 g de pastis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410.7 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Œufs mollets en robe de noix
30 min
Sabayon au citron
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sorbet aux 3 agrumes
1sa 35 dk
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon au cidre
15min
Sabayon
15min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15 min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min