Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 300 g d'eau
- 150 g de limoncello
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 642.2 kJ / 152.2 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Sorbet Piña Colada
4h 15min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1小时 35 分钟
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Parfait glacé au chocolat
12sa 20 dk
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13u. 30min
Glace à la réglisse
3 Std. 45 Min
Sorbet à l'orange
12h
Sorbet citron vert
12h
Glace rhum raisins
12h