Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée au pain d'épices
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 litre
Składniki
-
600 g de lait entier
-
150 g de pain d'épices coupé en morceaux
-
6 jaunes d'œufs
-
70 g de sucre en poudre
-
1 c. à soupe de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Białko
48 g
Kalorie
7119 kJ /
1703 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
218 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace au café
12 godz.
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 min
Amandes au cacao et au café
30 min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Crème brûlée aux pralines roses
3 godz. 15 min
Galette des Rois pistache griotte
1 godz. 20 min
Liqueur au café et à la cannelle
35 min
Sapin strudel
3 godz. 30 min