Sabayon aux abricots et aux amaretti

Sabayon aux abricots et aux amaretti

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de cassonade
  • 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
  • 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1975 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...