Canapè di granchio con crema coriandolo e menta

Canapè di granchio con crema coriandolo e menta

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porzioni

Składniki

Impasto al granchio
  • di pane a pezzi
    120 g
  • di peperone giallo a pezzi
    80 g
  • di burro
    10 g
  • di cipollotto a metà
    40 g
  • uovo, medio (circa 60 g)
    1
  • di panna acida
    40 g
  • di sale fino
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • di polpa di granchio
    300 g
Crema al coriandolo e menta
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    15 g
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    15 g
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino verde fresco senza semi
    1
  • avocado in quarti
    ½
  • di succo di limone
    1 cucchiaio
  • di cumino in polvere
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    ¼ di cucchiaino
  • di sale fino
    ¼ di cucchiaino
  • di crema di cocco non zuccherata
    25 g
  • olio di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 59 kcal / 246 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...