![Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E361C96-1ABE-4710-9AD9-AC29A5E36409/Derivates/022048BB-4A1A-4F59-93FA-F795936D6706.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di Cheddar, a pezzi
- 60 g di burro, a pezzi
- 60 g di farina
- 110 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di cimette di broccoli
- 500 g di brodo di pollo
- 170 g di panna da cucina, fresca
- 4 pagnotte (200 g circa, l'una)
- prezzemolo fresco, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3644 kJ / 871 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 95 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry vegetariano
35 Min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Zuppa di castagne
1u.
Uova alla Benedict
45 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 Min
Zuppa di baita
45 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min