Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 foglio di alga nori a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di brodo di pollo granulare
- 70 g di salsa tonkatsu
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavolo bianco, a striscioline (3 cm)
- 180 g di noodles tipo soba, secchi
- 40 g di olio di sesamo
- 160 g di lonza di maiale in fette, a pezzi
- 150 g di germogli di soia freschi
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 40 g di beni shoga (zenzero rosso sottaceto)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 dk
Noodles con verdure al curry
35 dk
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Salsa olandese
30 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45 dk
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 dk
Kouign-amann
Brak ocen
Chawan mushi
35 dk
Zuppa di grano con verdure
45 dk
Polpettine danesi
45 dk
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.