![Scones zucchine e albicocche Scones zucchine e albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D934A94-545D-40DF-A759-9992722554C6/Derivates/ABA43932-D23F-4565-B461-4069C78A21F1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di farina di farro + q.b.
- 180 g di zucchine a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di miele (vedere consigli)
- 80 g di albicocche secche denocciolate a pezzi (1 cm)
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di asparagi
1h 10min
Super Ham-Burger
2h 30min
Torta di crêpes con salmone marinato
1h 10min
Quiche sedano rapa e salmone
1 godz. 25 min
Focaccia di zucca
1h 35min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Tortino raw alla barbabietola
1 godz. 25 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Torta salata di cipolle bianche
1 godz. 25 min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min