Quiche ai ravanelli

Quiche ai ravanelli

4.2 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di Gruviera a pezzi
  • 80 g di burro freddo a pezzi
  • 160 g di farina tipo 0
  • 30 g di acqua fredda
  • 60 g di cipolla
  • 160 g di speck a cubetti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di ravanelli rossi con steli e foglie, a fette sottili
  • 100 g di panna (30-40% di grassi) fresca
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di santoreggia secca

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 455 kcal / 1901.8 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 34.3 g
Węglowodany 25.3 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...