Mini fishcakes di baccalà e piselli

Mini fishcakes di baccalà e piselli

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pezzi

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa sbucciate, a pezzi medio-grandi
  • 150 g di piselli freschi o surgelati
  • 250 g di baccalà (o altro pesce bianco), in filetti, dissalato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 200 g di olio di oliva
    200 g di olio di semi di girasole

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 62 kcal / 258 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...