![Mini fishcakes di baccalà e piselli Mini fishcakes di baccalà e piselli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E35E5F7-E1CF-43B0-BBE5-A340254C1505/Derivates/E149D878-D561-49C6-B69A-B45935191E22.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi medio-grandi
- 150 g di piselli freschi o surgelati
- 250 g di baccalà (o altro pesce bianco), in filetti, dissalato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di farina tipo 00
-
200
g di olio di oliva
lub 200 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 258 kJ / 62 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3sa 15 dk
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Sformato di baccalà
3h 30 min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Frittelle di baccalà
12h 50min