Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di provola affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pollo a fettine
- 400 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1 godz.
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 Min
Involtini mare e monti
1hod. 10min
Rotolini di tacchino
1 godz.
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min
Muffin al profumo di mare
1 godz.