Sogliola gratinata e mele
TM5 TM6

Sogliola gratinata e mele

4.4 (20 ocen)

Składniki

  • 4 fette di pane integrale
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ spicchio di aglio
  • 4 filetti di sogliola (circa 400 g)
  • sale q.b.
  • pepe bianco macinato q.b.
  • 500 g di acqua
  • 1 mela Granny Smith a fette sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1182 kJ / 282 kcal
Białko
21.8 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy