Sogliola gratinata e mele

Sogliola gratinata e mele

4.2 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 fette di pane integrale
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ spicchio di aglio
  • 4 filetti di sogliola (circa 400 g)
  • sale q.b.
  • pepe bianco macinato q.b.
  • 500 g di acqua
  • 1 mela Granny Smith a fette sottili

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 282 kcal / 1182 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...