
Urządzenia i Akcesoria
Sogliola gratinata e mele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
4 fette di pane integrale
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
-
2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
½ spicchio di aglio
-
4 filetti di sogliola (circa 400 g)
-
sale q.b.
-
pepe bianco macinato q.b.
-
500 g di acqua
-
1 mela Granny Smith a fette sottili
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
282 kcal /
1182 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il pieno di fibre
10 Przepisów
Włochy
Włochy