Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al limone
45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 分钟
Scaloppine di vitello al limone
25min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 分钟
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Involtini di vitello
35min
Involtini lucani
50 分钟
Saltimbocca alla romana
25min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min