Cernia con salsa mediterranea

Cernia con salsa mediterranea

4.6 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
  • 70 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 foglie di basilico fresche lavate
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 27.2 g
Kalorie 1376 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...