
Urządzenia i Akcesoria
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
oliwy z oliwek30 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
sosu sojowego tamari1 łyżka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy, pokrojonych w 1 cm paski50 g
-
różyczek brokułu pokrojonych na kawałki300 g
-
migdałów, w płatkach50 g
-
żółtej papryki pokrojonej na kawałki100 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki100 g
-
kiełków lucerny200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
224.4 kcal /
938.7 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
323.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska