Urządzenia i Akcesoria
Surowe spaghetti z marchewki z pesto z awokado (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
200 - 250 g awokado pokrojonego na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
4 - 5 liści bazylii, świeżej
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
70 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
1 - 2 szczypty soli
-
250 g marchewki
-
1 łyżka maku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
206.8 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2376.1 kJ /
567.9 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka w indyjskim stylu
2 Std.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 Min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Zielona terrina z kozim serem
4 Std. 40 Min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 Std. 10 Min
Pasta z cukinii i czosnku
55 Min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 Min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Dwukolorowy koktajl z rzodkiewek
15 Min
Babeczki ziemniaczane
1 Std. 10 Min
Pasta wegetariańska
10 Min
"Masło" z awokado
10 Min