
Urządzenia i Akcesoria
Pamoczka grodzieńska
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
250 g twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki
-
120 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
-
120 g zsiadłego mleka
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ - ¾ łyżeczki soli
-
1 szczypta cukru
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
142.3 kcal /
595.6 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA KRESOWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Meksykański twarożek wiejski
1 godz. 20 min
Knedle bawarskie
1 godz.
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 godz.
Portugalski placek - Folar
8 godz. 40 min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 godz. 10 min
Kniszki ziemniaczane
2 godz.
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 godz. 10 min
Cepeliny z serem
24 godz. 50 min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35 min
Podhalańskie moskole
1 godz.
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min