Urządzenia i Akcesoria
Pamoczka grodzieńska
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
250 g twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki
-
120 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
-
120 g zsiadłego mleka
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ - ¾ łyżeczki soli
-
1 szczypta cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
13.5 g
Kalorie
595.6 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA KRESOWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 Std.
Ziemniaczki śródziemnomorskie
2 Std. 30 Min
Kniszki ziemniaczane
2 Std.
Knedle bawarskie
1 Std.
Granola wytrawna
1 Std. 35 Min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 Std. 10 Min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 Std. 10 Min
Wytrawne racuszki z oscypkiem z galaretką z suszonej żurawiny
50 Min
Podhalańskie moskole
1 Std.
Naleśnikowy makaron
55 Min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 Std.
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min