
Urządzenia i Akcesoria
Pudim de massa e legumes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
salsa15 g
-
queijo flamengo200 g
-
água1000 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo cristas250 g
-
azeite35 g
-
ervilhas descongeladas200 g
-
milho cozido escorrido150 g
-
tomate-cereja cortado em metades100 g
-
ovos4
-
leite100 g
-
amido de milho20 g
-
pimenta1 pitada de
-
gemas de ovo2
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
690.7 kcal /
2890.1 kJ
Białko
33.3 g
Tłuszcz
31.7 g
Węglowodany
68.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
1678.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia