Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cacahuètes non salées
- 500 g de lait
- 700 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 50 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes), non sucrée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250.2 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Crumble de panais et courgettes
1 godz. 5 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Purée de haricots blancs
12h 30min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Purée céleri-pomme
45min
Velouté de topinambour
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min