
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie śliwkowo-jeżynowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 szklanki
Składniki
-
150 g śliwek dojrzałych, pokrojonych na kawałki, mrożonych
-
150 g jeżyn, mrożonych
-
120 g jabłka (ok. 1 szt.), bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
180 g wody mineralnej, niegazowanej
-
1 limonka ekologiczna, skórka i sok
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Kalorie
54 kcal /
225.9 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMOOTHIES
11 Przepisów
Polska
Polska