Erbazzone (vegan)

Erbazzone (vegan)

3.5 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
    60 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    450 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 cucchiaino raso
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 ½ cucchiaino
  • di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
    800 g
  • di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
    700 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipollotti con la parte verde a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lievito alimentare in scaglie + q.b.
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 422 kcal / 1766 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...