Bulgur alle verdure e menta
TM5 TM6

Bulgur alle verdure e menta

2.6 (14 ocen)

Składniki

  • 250 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
  • 150 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 100 g di porri a rondelle sottili
  • 15 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 700 g di acqua
  • 200 g di bulgur
  • 100 g di gambi di sedano a fettine sottili
  • 100 g di pomodorini datterino a metà

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
678 kJ / 162 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
23.1 g
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy