Bulgur alle verdure e menta

Bulgur alle verdure e menta

2.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
    250 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm)
    150 g
  • di porri a rondelle sottili
    100 g
  • di menta fresca lavate e asciugate
    15 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g
  • di sale + q.b.
    2 pizzichi
  • di acqua
    700 g
  • di bulgur
    200 g
  • di gambi di sedano a fettine sottili
    100 g
  • di pomodori datterino a metà
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 162 kcal / 678 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 6.6 g
Węglowodany 23.1 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...