Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di salmone affumicato a listarelle + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di ricotta, scolata dal siero
- 30 g di panna da cucina
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1小时 20 分钟
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Flan di funghi porcini
1 Std.
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Bignè con tre mousse
2h