![Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4509D777-0ED9-4AD1-8D72-46910325C3FA/Derivates/93FBC1F3-62D5-4CED-9EAD-B4974C28F0F5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di carote, a pezzi
- 300 g di porri, a pezzi
- 200 g di rape, a pezzi
- 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale, + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di spinaci baby freschi
lub 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente - 40 g di burro, a pezzi
- 100 g di pomodori, a dadini
- 8 uova
- 400 g di pane, tostato, a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Passato di verdure
50 Min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 分钟
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 分钟
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Zuppa primaverile
40 分钟
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 分钟
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Crema di asparagi
50 Min
Minestra a crudo
30 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 分钟