Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
TM5 TM6

Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 400 g di carote, a pezzi
  • 300 g di porri, a pezzi
  • 200 g di rape, a pezzi
  • 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
  • 800 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale, + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di spinaci baby freschi
    lub 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente
  • 40 g di burro, a pezzi
  • 100 g di pomodori, a dadini
  • 8 uova
  • 400 g di pane, tostato, a listarelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1169 kJ / 279 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy