Carote al Marsala

Carote al Marsala

3.7 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio senza anima
    2
  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di carote pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
    600 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Marsala
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...