
Urządzenia i Akcesoria
Carote al Marsala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio senza anima2
-
scalogno a metà1
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
foglia di alloro secca1
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati1 rametto
-
di zucchero1 pizzico
-
di carote pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)600 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di Marsala40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
189 kcal /
791 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
15.2 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carote veg
5 Przepisów
Włochy
Włochy