Carote al Marsala

Carote al Marsala

3.7 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio senza anima
  • 1 scalogno a metà
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 pizzico di zucchero
  • 600 g di carote pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g di Marsala

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...