
Urządzenia i Akcesoria
Carote al Marsala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
2 spicchi di aglio senza anima
-
1 scalogno a metà
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
1 foglia di alloro secca
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
-
1 pizzico di zucchero
-
600 g di carote pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
40 g di Marsala
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
189 kcal /
791 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
15.2 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carote veg
5 Przepisów
Włochy
Włochy