Caponata di verdure delle Madonie

Caponata di verdure delle Madonie

4.7 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di pangrattato
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    300 g
  • di cimette di cavolfiore
    300 g
  • di cicoria pulita
    250 g
  • di gambi di sedano a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    5
  • di pinoli
    50 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    40 g
  • di aceto di vino bianco
    25 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 242 kcal / 1012 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...