Patate dolci ripiene (vegan)
TM5 TM31 TM6

Patate dolci ripiene (vegan)

4.5 (35 ocen)

Składniki

Patate dolci ripiene

  • 50 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota, pelata e a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • 200 g di lenticchie in scatola, scolate
  • 100 g di brodo vegetale
  • 2 patate americane dolci
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1008 kJ / 241 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
30.6 g
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy