Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Crema all'aglio
50 min
Risotto cacio e pere
40 min
Salsa selinuntina
15 min
Salsa alla reggiana
15 min
Salsa belga
Brak ocen
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Salsa greca
10 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Salsa ai capperi
10 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min