![Mousse di baccalà e avocado Mousse di baccalà e avocado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/226486.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1371 kJ / 328 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 godz. 30 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Seppie in zimino
40 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min