![Cipolle ripiene di magro Cipolle ripiene di magro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80AD3DB-D2D4-4F07-A3D8-329E4071D8CD/Derivates/8a2db761-d2c2-44ce-8a95-283a7b43a929.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antipasto piemontese
25 Min
Fonduta
8h 20min
Pasta sfoglia veloce
2h
Zabaione
15 Min
Insalata russa
1 Std.
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Brak ocen
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Bonèt
2h
Semolino dolce
1 Std.
Frittelle di mele
40 Min
Bagna cauda
35 Min