Cipolle ripiene di magro

Cipolle ripiene di magro

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
    300 g
  • cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
    3
  • di burro + q.b.
    20 g
  • di mostarda preferibilmente piemontese
    40 g
  • di amaretti duri
    15 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 132 kcal / 552 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 15.3 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...