Miesmuscheln mit Marinara-Sauce

Miesmuscheln mit Marinara-Sauce

4.7 144 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen

Składniki

  • Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    3
  • Olivenöl
    5 EL
  • Miesmuscheln, gesäubert
    1000 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Kapern
    2 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Zucker
    2 Prisen
  • Basilikum abgezupft
    8 Stängel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 18 g
Kalorie 1704 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...