
Urządzenia i Akcesoria
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel (50 g), halbiert1
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl5 EL
-
Miesmuscheln, gesäubert1000 g
-
passierte Tomaten500 g
-
Kapern2 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Basilikum abgezupft8 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
406 kcal /
1704 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy