Urządzenia i Akcesoria
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel (50 g), halbiert1
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl5 EL
-
Miesmuscheln, gesäubert1000 g
-
passierte Tomaten500 g
-
Kapern2 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Basilikum abgezupft8 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1704 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Seafood-Eintopf
50 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Penne mit Muscheln
1 Std. 5 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min