
Urządzenia i Akcesoria
Muscheln mit Tomatensauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
rote Paprika in Stücken100 g
-
grüne Paprika in Stücken100 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
passierte Tomaten aus der Dose500 g
-
Basilikum abgezupft1 - 2 Stängel
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Cayenneschote, frisch klein1
-
Miesmuscheln, frisch, gesäubert1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
194 kcal /
814 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy