Urządzenia i Akcesoria
Mystère cœur chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
1 gousse de vanille fendue dans la longueur
-
500 g de lait
-
200 g de crème liquide entière très froide
-
6 jaunes d'œufs
-
80 g de sucre en poudre
-
6 meringues au chocolat
-
150 g de pralin
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1775 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17 godz.
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Carrés menthe-chocolat
5 godz.
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 godz. 15 min
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Omelette norvégienne revisitée
5 godz.
Macarons au café
24 godz.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min