Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture à la noix coco
- 200 g de noix de coco râpée
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 120 g de lait concentré sucré
La couverture au chocolat noir
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1288 kJ / 310.6 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21.2 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rochers coco
40min
Carrés menthe-chocolat
5h
Biscuits aquarium
1u. 45min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 Min
Sucettes chocolat-orange
2u. 45min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2u.
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2sa 35 dk
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Biscuits fourrés à l'orange
2h 30min
Pâte à tartiner express
15min