Galette de blé noir au beurre de sardine

Galette de blé noir au beurre de sardine

4.4 26 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de farine de sarrasin
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 250 g d'eau
  • 1 citron jaune non traité jus et zeste
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 bouquet de persil frais
  • 135 g de sardines à l'huile égouttées (2 boîtes)
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • 80 g de beurre coupé en morceaux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 305 kcal / 1274 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...