Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chalota cortada en dos
- 60 g de tomates secos
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 240 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 cucharadita de sal
- 320 g de pasta seca integral (macarrones)
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7824 kJ / 1872 kcal
- Białko
- 60.5 g
- Węglowodany
- 271.5 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Błonnik
- 32.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50min
Espaguetis integrales con salchichas frescas para dos
40min
Lentejas con arroz
40min
Ensalada de arroz integral
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30min
Garbanzos con arroz
35min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25 Min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45min
Arroz integral con espinacas para dos
30min
Pasta con judías blancas
40min