Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica

Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica

3.7 101 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di fettine di vitello
    500 g
  • di erba cipollina fresca spezzettata
    10 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    20 g
  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto di mele
    20 g
  • di funghi porcini freschi o congelati
    300 g
  • di acqua
    250 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247 kcal / 1033 kJ
Białko 29.1 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...