![Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DE81714-D9E9-4F4F-927E-D4BE677E86EE/Derivates/A8466F4B-696F-4785-9F0A-6365C7C736F2.jpg)
Wersje kompatybilne
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 29.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Involtini di carne al Varoma
40min
Scaloppine ai funghi
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 dk
Uova al funghetto
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25 dk
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Salsiccia e cardoncelli
55 dk
Pollo in umido ai funghi
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 dk
Vitello alla pizzaiola
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min