
Urządzenia i Akcesoria
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
scalogno a metà1
-
olio extravergine di oliva30 g
-
di melanzane a dadini (2-3 cm)300 g
-
di salsiccia di maiale senza pelle, a pezzi400 g
-
di passata di pomodoro200 g
-
di sale10 g
-
di origano secco1 - 1 ½ cucchiaino
-
di pasta tipo penne senza glutine400 g
-
Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie) q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
717 kcal /
3000 kJ
Białko
23.9 g
Tłuszcz
34.7 g
Węglowodany
82.5 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy