
Urządzenia i Akcesoria
Caserecce risottate ai tre peperoni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
1 scalogno
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
240 g di tonno in scatola al naturale
-
100 g di peperoni rossi a listarelle
-
100 g di peperoni gialli a listarelle
-
100 g di peperoni verdi a listarelle
-
25 g di concentrato di pomodoro
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
800 g di acqua
-
400 g di pasta secca tipo caserecce
-
1 cucchiaino di capperi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
336 kcal /
1406 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
52.2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy