Caserecce risottate ai tre peperoni

Caserecce risottate ai tre peperoni

4.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 240 g di tonno in scatola al naturale
  • 100 g di peperoni rossi a listarelle
  • 100 g di peperoni gialli a listarelle
  • 100 g di peperoni verdi a listarelle
  • 25 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 400 g di pasta secca tipo caserecce
  • 1 cucchiaino di capperi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 52.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...