Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 28.4 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Fagottini di sogliola con verdure
55p
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min