Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano

Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano

3.5 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di petto di pollo a dadini (2x2 cm)
    500 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    70 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline
    1 cucchiaio
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g
  • di burro
    20 g
  • di farina
    30 g
  • di panna fresca liquida
    2 cucchiai
  • di brodo di pollo
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 281 kcal / 1173 kJ
Białko 34.45 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 0.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...