Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
TM31 TM5 TM6

Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano

3.6 (60 ocen)

Składniki

  • 500 g di petto di pollo a dadini (2x2 cm)
  • 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, le foglioline
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 500 g di acqua
  • 20 g di burro
  • 30 g di farina
  • 2 cucchiai di panna fresca liquida
  • 300 g di brodo di pollo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1173 kJ / 281 kcal
Białko
34.45 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0.25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy