Eggah con caponata

Eggah con caponata

4.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di peperone rosso a dadini (2 cm)
  • 1 melanzana a dadini (2 cm)
  • 4 pomodorini in quarti
  • 4 foglie di basilico fresco
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 4 uova
  • 4 fette di Cheddar
  • 500 g di acqua
  • 6 fette di pane bianco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 481 kcal / 2012 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...