Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini

3.8 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1400 g
  • di verza
    8 foglie
  • di riso
    200 g
  • di cipolle a pezzi
    100 g
  • di funghi champignon a metà
    500 g
  • di burro
    30 g
  • di sale a piacere
    1 cucchiaino
  • di pepe a piacere
    1 pizzico
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di formaggio fuso
    100 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    1 cucchiaio
  • di funghi porcini secchi precedentemente ammollati per 1 ora
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 325 kcal / 1364 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...