Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada

Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di carpaccio di branzino
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 2 pizzichi di pepe macinato fresco
  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie) piccolo
  • 20 g di mollica di pane
  • 9 fette di pesce spada sottili
  • 16 foglie di alloro fresche lavate e asciugate
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 607 kcal / 2540 kJ
Białko 58.8 g
Tłuszcz 39.9 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...