Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert

Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert

4.6 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
15 portions

Składniki

La garniture pomme-andouille
  • de beurre et un peu pour les moules
    40 g
  • de pommes à cuire coupées en cubes (1 cm)
    500 g
  • d'andouille coupée en dés
    350 g
La sauce au camembert
  • de beurre
    20 g
  • de farine et un peu pour fariner
    20 g
  • de lait
    250 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de camembert coupé en morceaux
    200 g
Le montage des feuilletés
  • pâte feuilletée maison
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296.1 kcal / 1232.3 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 15.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...