Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert

Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
15 portions

Składniki

La garniture pomme-andouille
  • 40 g de beurre et un peu pour les moules
  • 500 g de pommes à cuire coupées en cubes (1 cm)
  • 350 g d'andouille coupée en dés
La sauce au camembert
  • 20 g de beurre
  • 20 g de farine et un peu pour fariner
  • 250 g de lait
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de camembert coupé en morceaux
Le montage des feuilletés
  • 1 pâte feuilletée maison

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.5 g
Kalorie 1232.3 kJ / 296.1 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...