Gougères au jambon fumé et reblochon

Gougères au jambon fumé et reblochon

4.4 154 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 70 g de beurre coupé en dés
  • 100 g de lait
  • 50 g d'eau
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de reblochon sans la peau, coupé en petits dés (½ reblochon)
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche haché
  • 100 g de jambon fumé coupé en fines lanières

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1306 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...