Cassoulet

Cassoulet

3.9 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
2 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs type lingots, et un grand volume d'eau froide
    250 g
Le jour même
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de graisse de canard
    1 c. à soupe
  • de poitrine de porc fumée, coupée en morceaux (3 cm)
    100 g
  • manchons de canard confit
    2
  • saucisses de Montbéliard, coupées en rondelles épaisses
    2
    2 saucisses de Toulouse, coupées en rondelles épaisses
  • de saucisson à l'ail
    2 tranches épaisses
  • de concentré de tomate
    40 g
  • d'eau
    700 g
  • de graines de coriandre
    10 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de chapelure (opcjonalnie) maison
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1116 kcal / 4635 kJ
Białko 76.5 g
Tłuszcz 75 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...